top of page

Ruilen en retourneren

Ben je niet blij met wat je besteld hebt en je wilt het terugsturen of ruilen? Geen Probleem!

Je kunt je bestelling of een deel ervan ruilen of het simpelweg retourneren, omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. De enige voorwaarde is dat de artikelen compleet, ongebruikt en onbeschadigd bij ons aankomen. Bij sets kunnen geen afzonderlijke artikelen worden geretourneerd. De cadeauverpakking(en) wordt niet terugbetaald.

Termijn
Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je bestelling of een deel ervan terug te sturen. Lukt het niet om binnen deze 14 dagen terug te sturen? Geen probleem, mail ons dan binnen 14 dagen dat je de bestelling of een deel ervan gaat terugsturen met het herroeppingsformulier. Dit geeft je nog eens twee weken extra de tijd om het terug te sturen.

Retourzendingen die na de retourtermijn worden geretourneerd worden niet geaccepteerd en zullen worden teruggestuurd.

Verzenden
Doe bij de retourzending altijd een kopie van de pakbon of factuur en het ingevulde ruil/retourformulier en stuur het naar het adres dat op het retourformulier staat. We adviseren de artikelen goed te verpakken (bij voorkeur in de originele verpakking) en het verzendbewijs goed te bewaren. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen voor zoek geraakte pakketten zonder verzendbewijs. Als je artikelen beschadigd of kapot bij ons aankomen kunnen we je helaas het aankoop bedrag niet terugbetalen. We kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen met een ingevuld retourformulier en de kopie van de factuur of pakbon. Om retouren zonder ingevuld retourformulier of ontbrekende gegevens toch in behandeling te nemen (als dat nog mogelijk is) berekenen wij € 5,00 crediteringskosten. 

Terugbetalen bij Retourneren
Je aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk aan je terugbetaald. Normaal doen we dat op de dag dat we je retourzending hebben ontvangen of anders uiterlijk binnen 7 dagen. Bij retourneren van de gehele bestelling krijg je de verzendkosten die je hebt betaald (bij orders tot € 30,=) ook terugbetaald. Als je een deel van je bestelling terugstuurt worden de verzendkosten niet vergoed. De (retour)verzendkosten voor het terugsturen betalen we niet terug.
Bij retourneren van defecten binnen de garantie periode of bij verkeerde levering vergoeden wij de retourverzendkosten (extra kosten voor aangetekend versturen worden niet vergoed). 

Terugbetalen / bijbetalen bij Ruilen
Als je wilt ruilen en je nieuwe artikelen zijn goedkoper dan de artikelen die je terugstuurt, krijg je het verschil terugbetaald op de dag dat we je nieuwe artikelen versturen of anders uiterlijk binnen 7 dagen.

Als je wilt ruilen en je nieuwe artikelen zijn duurder dan de artikelen die je terugstuurt dan sturen we je per e-mail een betaallink op de dag dat we je nieuwe artikelen versturen. Je mag het verschil dan achteraf betalen maar wel binnen 7 dagen na versturen van de e-mail met betaallink.

Retouradres

Corine's Boetiek

Van Maelstedestraat 17

4472 AS 's Heer Hendrikskinderen

Ruilen & Retourneren formulier

Herroepingsformulier

bottom of page