top of page
logo Manic.png
logo pedic.png

HOME        BEHANDELINGEN        PRIJZEN        CONTACT

  • Facebook
jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash_edited.jpg

Onze behandelingen

Bij PediC & ManiC zijn diverse behandelingen mogelijk. Hieronder lees je wat de behandelingen inhouden, zodat je de behandeling kunt kiezen die je wenst!

Kom je er niet helemaal uit en wil je meer informatie over onze behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Pedicure
Pedicured Feet
Pedicure

Tijdens onze pedicure behandelingen verzorgen wij de voeten zodat deze er weer op en top verzorgd uitzien! Zo behandelen wij bij de basis pedicure onder andere eelt, likdoorns, ingroeiende en/of schimmelnagels.
 

Als aanvulling op deze basis behandeling kan je kiezen voor de cosmetische pedicure. Hier gaan we nog een stapje verder door de nagels te voorzien van een Gellak in een kleur naar keuze.
 

Bij een deelbehandeling wordt er maar één probleemgebied verzorgd. Bijvoorbeeld het behandelen van een ingroeiende nagel.
 

De wellness behandeling bestaat uit het verwennen van de voeten door onder andere een infrarood voetenbubbelbad, peeling en masker.

Na elke behandeling verlaat je de salon met verzorgde en heerlijk zachte voeten!

Manicure
Image by Chelson Tamares
Manicure

Tijdens de basis manicure behandeling verzorgen wij de nagels door ze netjes in model te vijlen en polijsten, nagelriemen worden verzorgd, handcrème op de handen gemasseerd.


Vervolgens is het aan jou de keuze of je een eventuele aanvulling wilt, waarbij wij de nagels van een kleur of bijvoorbeeld van een French Manicure voorzien. Hierin geven wij graag advies wanneer je de salon bezoekt.

Bij de wellness manicure staat het verwennen van de handen centraal door onder andere een peeling, masker en/of een hand paraffine behandeling. Deze Spa paraffine behandeling zorgt voor een direct resultaat van heerlijk zachte handen.

Make-up
Image by freestocks
Visagie

Heb je binnenkort een feestje, trouwerij of andere speciale gelegenheid? Bij PediC en ManiC kun je ook terecht voor visagie. 

Graag bespreken we vooraf wat precies je wensen zijn en voor welke gelegenheid je visagie wilt, zodat we helemaal in kunnen spelen op jouw wensen!

Sfeerimpressie van onze salon

Welkom
Ingang PediC & ManiC
Kopje thee
Logo PediC
Pedicure
Pedicure behandelingen
Producten Alessandro
Pedicure
Logo ManiC
Manicure
Manicure
Manicure behandelingen
Nagellak Alessandro
Hand SPA Alessandro
Salon
Kopje koffie
Marc Inbane
Visagie make-up
Make today amazing

Distributeur van:

alessandro-logo.png
skinforskin.png
marc_inbane.png
logo-ixxxi-jewelry.png
1560423258-make-up-factory-logo-e1509375104650.jpg

Aangesloten bij:

LOGO_PPL_ProVoet_Small.png
  • Facebook

© 2019 - PediC & ManiC

bottom of page